Mohon tunggu...
Nyi Ismayawati
Nyi Ismayawati Mohon Tunggu... Urip sakmadya

Ngupaya upa

Selanjutnya

Tutup

Puisi

Alume Kembangku

3 November 2020   11:30 Diperbarui: 3 November 2020   11:39 52 11 5 Mohon Tunggu...

Mekar abang kuning ing ngarep omah kembang kertas sing dak tandur
Ganda arum ora sumebar kaya mawar melati
Nanging edi peni nresep ing ati
Dak gadang tansah bisa ngancani anggonku lungguh lincak karo nyawang
Nanging...
Kembangku alum
Alum kepanasan merga ora keyuban sumelete srengenge
Sanajan mendhung gumantung sekesuk lan sewengi udan ngrejeh

Kaya tumetesing luhku sing ngenteni tekane sliramu..

VIDEO PILIHAN
KONTEN MENARIK LAINNYA
x