Mohon tunggu...
El
El Mohon Tunggu... orang gila

Penulis Penggambar Pemula

Selanjutnya

Tutup

Puisi

Ziarah

6 Maret 2021   14:17 Diperbarui: 6 Maret 2021   14:22 45 2 0 Mohon Tunggu...
Lihat foto
Ziarah
dok. pribadi

dina jajalanan

nu arahna ka pajaratan simpe

umbul-umbul ditangtungkeun

ngagupayan jampe-jampe

sajak-sajak dibacakeun

di luhureun kuburan hate

mapag dunga nu diawurkeun

ku rupaning bangke

ka jero sukmana ridoan

ziarah nganteurkeun harepan

ngalengkah mapayan fatihah

HALAMAN :
  1. 1
  2. 2
VIDEO PILIHAN
KONTEN MENARIK LAINNYA
x