Mohon tunggu...
Denny Andriyanto
Denny Andriyanto Mohon Tunggu... Terbuka, Idealis, Sopan.

Aku hanya seorang tukang masak yang hobby nulis puisi

Selanjutnya

Tutup

Puisi

Puisi | Kulo Nyuwun

15 Januari 2020   22:03 Diperbarui: 15 Januari 2020   22:40 10 2 0 Mohon Tunggu...

Iki bengi opo awan

Nek awan kok ono wong wedok pakeane awut-awutan

Iki bengi opo awan

Nek bengi kok ono cah cilik ngolek mangan...

Opo dunio iki meh kiamat

Neng ngendi2 ono kesusahan

Opo dunio iki meh kiamat

Neng ngendi2 okeh wong kaliren

Opo dosane rakyat cilik iki

Meh ngomong seng bener malah dicekel

Opo dosane rakyat cilik iki

HALAMAN :
  1. 1
  2. 2
VIDEO PILIHAN
KONTEN MENARIK LAINNYA
x