Mohon tunggu...
Bangun Sayekti
Bangun Sayekti Mohon Tunggu... Pensiunan Pegawai Negeri Sipil

Lahir di Metro Lampung. Pendidikan terakhir, lulus Sarjana dan Apoteker Fakultas Farmasi Universitas Gadjah Mada di Yogyakarta.

Selanjutnya

Tutup

Puisi

Surgawi

19 April 2021   08:18 Diperbarui: 19 April 2021   08:22 48 3 0 Mohon Tunggu...

Wal asri katetepno maring diri sejati

Monggo kito sami nindakaken pitedahing illahi

Kagem teken hangupadi dunung kamulyan jati

Sangune ngadep kang moho suci mbenjang ing titiwanci

He manongso tetep ono dadi diri sejati

Opo iro nyumurupi janji kang moho suci

Mangertio iku janji kang bakal den ujudi

Kangge khalifah gusti kang mapan ono sak lumahing bumi

He manongso tetep ono dadi diri sejati

Iki gegambaran papan kamulyan ing sisihe hyang widi

Ayem tentrem kito sami mapan taman surgawi

HALAMAN :
  1. 1
  2. 2
  3. 3
VIDEO PILIHAN
KONTEN MENARIK LAINNYA
x