Mohon tunggu...
Bangun Sayekti
Bangun Sayekti Mohon Tunggu... Pensiunan Pegawai Negeri Sipil

Lahir di Metro Lampung. Pendidikan terakhir, lulus Sarjana dan Apoteker Fakultas Farmasi Universitas Gadjah Mada di Yogyakarta.

Selanjutnya

Tutup

Puisi Pilihan

Sang Suci

22 Maret 2021   07:27 Diperbarui: 22 Maret 2021   07:37 57 3 0 Mohon Tunggu...

Sang Suci 

He manungso ngertenono sejatine sang suci

Ora liyo ruh kang suci ing jagad iro iki

Sumurupo kito niki kagungan sifat suci

Ora bedo koyo dene sifat illahirobi

Sumurupo iro kabeh maring leluhur jawi

Paring pitedah ora nyimpang dawuh kang moho suci

Sejatine satriyo piningit wujud sanepan jati

Ora liyo iku sang suci ing dirimu pribadi

Mangertio yen sang suci niku ghaib illahi

Mulo sang suci ora maujud ing jagad royo niki

HALAMAN :
  1. 1
  2. 2
  3. 3
VIDEO PILIHAN
KONTEN MENARIK LAINNYA
x