Mohon tunggu...
Sayyid Jumianto
Sayyid Jumianto Mohon Tunggu... Guru - Menulis yang biasa saja

Biasa Saja yang di tulis

Selanjutnya

Tutup

Joglosemar

BBM Bola Bali Mundak

4 September 2022   17:42 Diperbarui: 4 September 2022   17:45 120 3 0
+
Laporkan Konten
Laporkan Akun

Wis ora lucu maneh ora amung mundak regane lenga bensin ning wis ganti rego bener anane.

BBM naik lagi kuwi koyone biasa opomaneh nganggo kompensasi BSU sik kabeh wong ugo ora oleh opo maneh aku guru honorer kang nglajo soko tlatah Batul tekan Wates udakara 25 km kang pendak telung ndina pisan kudu ngombe pertamak udakara 50 ewunan.

Aku kudu piye?

Bener ngawekani APBN jebol bab subsidi BBM kang kasinyalir amung golongan mampu kang menikmati ibaran koyo ndelok kuman di seberang lautaj rampak gajah dipelupuk mata tidak tampak

Kudune sik dibenahi mono memtale para punggawa  BUMN lenga kang kabeh sik nyekel  neng kono.

Ngopo njaluk subsidi gede lan ngopo ora gelem tombok?

Pitakonan kang ora nyana kasuse  koyo di sengaja kasus irjen Ferdy Sambo iso ngalihna isu munggahe BBM ing masyarakat saiki.

Sinetron lan rancangane penguasa saiki soyo ora nganggo ati "tegel" saiki opo-opo mundak.

Kahanan yo wis mangkene aku ora iso nebak  sesuk mundake BBM opo kudu ana sik di dunke ngko?

Mugo-mugo ora ngono kedadeannya.

Mohon tunggu...

Lihat Konten Joglosemar Selengkapnya
Lihat Joglosemar Selengkapnya
Beri Komentar
Berkomentarlah secara bijaksana dan bertanggung jawab. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator seperti diatur dalam UU ITE

Belum ada komentar. Jadilah yang pertama untuk memberikan komentar!

Video Pilihan

LAPORKAN KONTEN
Alasan