AlSayyid Jumianto
AlSayyid Jumianto profesional guru

Menulis adalah memulai suatu perubahan

Selanjutnya

Tutup

Cerpen

"Ngoyak" Macan Kuru

15 November 2017   05:51 Diperbarui: 15 November 2017   05:58 300 3 2

Al-sayyid jumianto

Isuk iki kabeh wong tangi subuh

Kaget suworo kentongan

Titir..

Deso kang sepi dadi rame

Kabeh metu

Ono macan mlebu kampung

Macane kuru

Kurang mangan

Opo mergo

Alase keno proyek dalan tol, bandara

Opo mergo alase keno proyek perumahan

Kabeh kaget

Macane kledang-kledang koyo pasrah

 trimo dicekel menungso

Nggilani neng marahi ngguyu

Macane medun

Ora ngerti mergo ngelih

Opo liyane

Sebab kidang lan babi

HALAMAN :
  1. 1
  2. 2