Nyak,Hareem Ane Bule....!

13 Mei 2012 03:52:19 Dibaca :
Nyak,Hareem Ane Bule....!
Jessy,Hareem Ane 4-5 bulan yang lalu,tapi sekarang sudah enddd.foto.Dok.pribadi Kere

Desember kemaren tepatnye sebelum natal,Hareem Ane nyang mukim di New York nge-Buzz Ane lewat yahoo... waktu itu dah lebih dari dua minggu kagak Ane sapa,eh Die marah-marah katanye Ane dah kagak perhatian. Padahal Ane emang lagi sibuk Ame nyang di Indonesia,produk lokal nyang alami plus sehat jasmani dan rohaninye... Nah ni si Bule nyang udah lama hubungan ame Ane ni ngerasa di cuekin hampir dua minggu lebih,si Bule emang senengnye di sapa entah sekali dalam sehari,nyang penting di sapa aje Die dah seneng bangets...,Hareem Ane nyang aslinye dari Columbus-Ohio ni emang cerewet banget,over attention lagi,kadang Ane jadi nggak ngeh ndiri... Bule nyang udeh pernah ngeliat prambanan ini kagak nyadar posisi Ane gimane,malah semakin intens aje tiap harinye...mungkin karena cintrong kali yee??? Dalam pesen singkat terakhir sebelum putus sama Ane si Bule ni ngetik begini: Honey...I knew that we can't live together,but at least it every morning I could feel Your presence..... Your northern star Jessy Bener-bener bikin Ane keblinger,waktu itu Ane seperti di persimpangan...kagak tanggung-tanggung perempatan... Di satu sisi ade pacar Ane yang di kampung si Nuryati,meski namenye udik tapi dari keluarga religius dan terdidik,di satu sisi ade si bule Jessy yang sempat bikin ati ane betah nyangkol,smart and mandiri. Si bule yang bokapnye pernah ngantor di Riyadh ini masih kuliah and kerja sampingan di restaurant kecil di new york sono,katanye sih lumayan buat nambah uang jajan. Sedangkan di sisi yang paling vital ade Nyak Ane yang anti bule,maklum karena Nyak Ane produk taon 50 an yang anti penjajah.....dan Nyak ini lebih condong ame si Nuryati yang tiap tiga hari sekali bikinin Nyak Ane kolak pisang....(mikir). Ape yang Ane takutkan kejadian,waktu Ane telepon Nyak dan ngomongin soal si bule,bukan nada salut ato bangga anaknye pacaran ame produk import,malah Nyak Ane mau ngutuk segale kalo Ane masih ngeladenin ntu bule,waduuuh...ampuuun Nyak,kagak lagi-lagi dah" Daripade Ane kena kutuk,Ane ngalah dah ame Nyak...sekalian membaktiken diri pade orang tua karena Nyak orang tua Ane satu-satunye,pade akhirnye kagak si bule ato Nuryati...Dua-duanya endddd" Jadi inget omongan Nyak "Eh kere...entu pohon aje kalo di kawinin silang musti kudu ekstra dalam perawatannye biar hasilnye bagus,beda ame nyang alami...tanpa perawatan extra juga hasilnye tetep bagus..." Lho Nyak,emangnye Ane pohon mangga...? Salam kereria.....

Arke

/ar48k3r3

TERVERIFIKASI (HIJAU)

2 + 2 = 5 ?
Selengkapnya...

KOMPASIANA ADALAH MEDIA WARGA, SETIAP KONTEN DIBUAT OLEH DAN MENJADI TANGGUNGJAWAB PENULIS.

Siapa Yang Menilai Tulisan Ini ?